Laat je verleiden door onze mooie collectie comfortschoenen:
Voor iedereen, met of zonder eigen steunzolen!
Grootste assortiment en VRIJE TOEGANG voor comfortschoenen te GREMBERGEN
(overig aanbod te Grembergen, en volledig aanbod te Bornem, op afspraak).

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van acties, nieuwe collecties,...!

Waarmee kunnen we je helpen?

ORTHOPEDISCHE SCHOENEN

op maat gemaakt

Orthopedische schoenen worden volledig op maat  vervaardigd. Deze schoenen zijn voorzien van een ingebouwde, corrigerende orthese of steunzool, een afwikkelingscorrectie om de pijnlijke gewrichten te ontlasten en het stappen te vergemakkelijken. 

COMFORTSCHOENEN

Voor iedereen

Wij bieden een trendy, kwaliteitsvol en comfortabel assortiment schoenen voor (jonge-)dames en heren aan. Deze schoenen zijn draagbaar voor iedereen, MET OF ZONDER STEUNZOLEN.
Comfortschoenen te Grembergen: Grootste assortiment en vrije toegang (Overig aanbod te Grembergen en volledig aanbod te Bornem op afspraak)
OOK GROTE MATEN: Bepaalde vrouwenschoenen zijn beschikbaar tot 44 en bepaalde mannenschoenen tot 51!

DIABETESSCHOENEN

met uitneembaar voetbed

Een aanzienlijk deel van ons assortiment comfortschoenen biedt een oplossing voor diabetische en reumatische voeten vanwege hun uitzonderlijke eigenschappen.  

VEILIGHEIDSSCHOENEN

KWaliteitSVOL

We hebben een uitgebreid kwalitatief gamma veiligheidsschoenen in de verschillende categorieën (S1, S2, S3…) waarbij de schoenen ook in verschillende wijdtematen beschikbaar zijn. Daarnaast beschikken we over de mogelijkheid om een steunzool voor de veiligheidsschoenen te voorzien, met het behoud van de CE-certificering. Wanneer confectie-veiligheidsschoenen geen oplossing meer bieden, kunnen er op maat gemaakte veiligheidsschoenen vervaardigd worden.

STEUNZOLEN

voor verschillende doeleinden

Na maatname en onderzoek maken wij op maat steunzolen, individueel voor elke patiënt. Steunzolen bevatten bepaalde correcties en worden gemaakt uit verschillende materialen waardoor wij in staat zijn kleinere voetproblemen te verlichten.

LOOPANALYSES

UW PERSOONLIJK STAPPATROON IN KAART

Bij onze podologen kan u terecht voor een grondige loopanalyse waardoor diepliggende problemen aan het licht komen. Loopanalyses in Bornem zijn enkel mogelijk op maandag. Loopanalyses in Grembergen zijn mogelijk op maandag, woensdag en vrijdag.

PODOLOGISCHE VOETVERZORGiNG

gespecialiseerde voetverzorGing

U kan ook bij ons terecht voor gespecialiseerde voetverzorging. Voetverzorging enkel mogelijk in Grembergen op maandag, woensdag en vrijdag.