VEILIGHEIDSSCHOENEN

40304203_306599756811340_5249353868629770240_n.jpg

Niet goed passende veiligheidsschoenen op de werkvloer hebben vaak nadelige gevolgen voor beide partijen. De werknemer klaagt over pijnen in voet, been of lage rug.
De werkgever ziet zijn of haar productie haperen en het moraal van het personeel dalen. Komt dit bekend voor? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Voor bedrijven bieden wij een aangepast aanbod aan, neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Veiligheidsschoenen worden opgedeeld in verschillende categorieën (S1, S2, S3,..). Afhankelijk van de categorie bevat de schoen specifieke eigenschappen. Wanneer de binnenzool uit de veiligheidsschoen gehaald wordt, en een steunzool in de plaats wordt gelegd, dan vervalt het CE-certificaat van de schoen en is de medewerker niet meer beveiligd volgens de voorschriften van de Persoonlijke-Beschermingsmiddelen-Verordering (goedgekeurd januari 2016).  

Bajart is gespecialiseerd in het aanmeten van veiligheidsschoenen voor mensen met moeilijke voeten. We hebben een uitgebreid kwalitatief gamma in de verschillende categorieën waarbij de schoenen ook in verschillende wijdtematen beschikbaar zijn. Daarnaast beschikken we over de mogelijkheid om een steunzool voor onze veiligheidsschoenen (Bata en Neskrid) te voorzien, waarbij een CE-certificaat mee wordt afgeleverd. Voor veiligheidsschoenen van HKS kunnen we ook een steunzool maken met conformiteitsverklaring. Daarnaast behoort een ophoging van onze veiligheidsschoenen (Bata en Neskrid) met behoud van het CE-certificaat tot de mogelijkheden. Wanneer confectie-veiligheidsschoenen geen oplossing meer bieden, kunnen er op maat gemaakte veiligheidsschoenen vervaardigd worden.