Comfort- en orthopedische schoenen zijn lelijk? Niet bij Bajart!

Bij Bajart Orthopedie & Schoenen gaan we op zoek naar een geschikte oplossing voor iedere klant waarbij het esthetische aspect en de persoonlijke wensen niet uit het oog verloren worden!

Het Nieuwsblad publiceerde op 24/04/2021 een artikel "Wie het schoentje past, mag niet veeleisend zijn: waarom zijn orthopedische schoenen altijd zo lelijk?" Graag plaatsen we ons verhaal hier tegenover!

Comfortschoenen = Comfortabele en kwaliteitsvolle confectieschoenen

Veel mensen linken de term ‘comfortschoenen’ aan bomma-schoenen of lompe schoenen of lelijke schoenen… Maar niets is minder waar! Bij Bajart Orthopedie & Schoenen wordt een uitgebreid assortiment comfortschoenen aangeboden voor dames en heren, voor jong en oud, in verschillende stijlen van klassiek tot sportief, en in verschillende wijdtematen.

Met comfortschoenen bedoelen we comfortabele en kwaliteitsvolle confectieschoenen. Ze zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar comfy schoenen. Gedaan met pijnlijke voeten! En wie steunzolen heeft, kan makkelijk het uitneembaar voetbed eruit halen en vervangen door de eigen steunzolen.

Wie last heeft van kleine voetproblemen (bv. hamertenen, klauwtenen, verminderde voetstabiliteit enz.) kunnen we vaak ook helpen met deze comfortschoenen, al dan niet in combinatie met de geschikte steunzolen of mits kleine aanpassingen aan de schoen (bv. verhelpen van slokken, rekken in de breedte enz.).

Orthopedische schoenen = Schoenen op maat

Voor wie te kampen heeft met grotere voetproblemen, die niet kunnen verholpen worden met comfortschoenen, bieden orthopedische schoenen een oplossing. Deze schoenen worden volledig op maat gemaakt. En afhankelijk van de problematiek worden specifieke correcties, verstevigingen of zachte plaatsen ingewerkt.

Bij Bajart Orthopedie & Schoenen streven we ernaar de klant zo comfortabel mogelijk te laten stappen met oog voor het esthetische aspect. Samen met de klant wordt bekeken wat mogelijk is. Bij grote voetmisvormingen of amputaties zijn fijne schoenen moeilijker te realiseren. Maar ons team streeft steeds naar een zo ‘normaal’ mogelijk uitzicht waarbij ook geluisterd wordt naar de wensen van de klant. Men mag zelf foto’s meebrengen van het gewenste model of men kan gebruik maken van onze inspiratiefoto’s.

Doordat de schoenen op maat vervaardigd worden, kan de klant alles volledig zelf kiezen: zool, leder, kleur, fantasie-element enz. Je stapt dus buiten met een uniek paar schoenen!