Nieuwtjes

Comfort- en orthopedische schoenen zijn lelijk? Niet bij Bajart!

05/05/2021

Het Nieuwsblad publiceerde op 24/04/2021 een artikel "Wie het schoentje past, mag niet veeleisend zijn: waarom zijn orthopedische schoenen altijd zo lelijk?"

Graag plaatsen we ons verhaal hier tegenover! Bij Bajart Orthopedie & Schoenen gaan we op zoek naar een geschikte oplossing voor iedere klant waarbij het esthetische aspect en de persoonlijke wensen niet uit het oog verloren worden! Klik hier om verder te lezen!

Artikel foto

Bereikbaarheid tijdens werken Grembergen

Fase 2: april 2021 - .... 2021

Vanaf maandag 19/04 start de tweede fase van de werken aan de Zeelsebaan, namelijk ter hoogte van onze vestiging te Grembergen. Je kan ons nog steeds bereiken langs de kant van Zele (niet langs de kant van Dendermonde!).

  • Kom je van de kant van Zele? Rij voorbij de wegafsluiting, plaatselijk verkeer is toegelaten op Zeelsebaan tot aan onze winkel
  • Kom je van de kant van Dendermonde? Volg de plaatselijke omleiding zodat je via de andere kant onze winkel op Zeelsebaan kan bereiken (voorbij wegafsluiting is plaatselijk verkeer toegelaten)

Maar jammer genoeg zal onze winkel de komende maanden af en toe een dag onbereikbaar zijn. We streven er samen met de werfleider naar om dit zoveel mogelijk te beperken. Wanneer we juist onbereikbaar zijn, zal pas van kort ervoor gekend zijn.

We houden jullie steeds up-to-date:

  • Via Facebook-berichten, die ook op de homepagina van onze website worden geplaatst
  • Klanten die een afspraak hebben, op een dag dat we onbereikbaar zullen zijn, bellen we persoonlijk op om een geschikt alternatief te zoeken
Omleiding 2

De Weg naar Geluk - TV Oost

21/11/2020 - 26/12/2020

Vanaf zaterdag 21/11 is onder andere Bajart Orthopedie & Schoenen 6 weken lang te zien in ‘De Weg naar Geluk’ op TV Oost. Benieuwd voor wat u bij ons terecht kan? Aan de hand van het verhaal van 3 klanten wordt ons aanbod grotendeels in beeld gebracht.

De afleveringen herbekijken? Dat kan! https://www.tvoost.be/programm...

Alles voor voeten onder één dak! Uw voeten in goed handen! Uw geluk onze zorg!

Foto

Modeshow Grandioos Grembergen

10/02/2019

Modeshow Femina Unique van Grandioos Grembergen - Een schot in de roos! Schoenen van Bajart, gecombineerd met kledij van Gentlies Fashion

Artemysiafotografie0011