Bajart Orthopedie & Schoenen

Uw voeten in goede handen

Bij Bajart is persoonlijk contact en een luisterend oor een belangrijk begrip dat door het cliënteel zeer gewaardeerd wordt. Met een hart voor voeten legt ons team alle klanten in de watten.


Wie zijn we?

Marius Bajart

zaakvoerder

marius.jpg

Marius werd als zoon van een maatschoenmaker al snel bekend met dit ambachtelijke beroep.
Na zijn opleiding in 1979 als maatschoenmaker specialiseerde hij zich in orthopedische schoentechnieken.

Na een tijd werkervaring als meestergast nam hij een klein bedrijf over in Bornem dat nu bekend staat als Bajart Orthopedie.

Daarnaast doceert hij aan Syntra Vlaanderen waar hij jongeren begeleidt in de boeiende wereld van orthopedische schoentechnologie.


Ludovic Moeyersoons

zaakvoerder

IMG_20180710_122935.jpg

Tijdens zijn opleiding als gespecialiseerd orthopedisch schoentechnoloog kwam Ludovic bij Bajart Orthopedie terecht. In april 2010 engageerde hij zich om dit groeiende bedrijf mee te leiden. Door hun krachten en kennis te bundelen kan Bajart Orthopedie beantwoorden aan de groeiende vraag aan gespecialiseerd schoeisel. Ondertussen heeft Ludovic zich ook nog bijgeschoold tot algemeen orthopedisch technieker aan de Thomas More Hogeschool. 


Het team

atelier & bureau

Achter de schermen vindt men een enthousiast team dat er naar streeft een zo mooi en degelijk mogelijk product af te leveren. Dit goed opgeleid en bekwaam personeel is in staat voor u een kwaliteitsproduct te maken dat voldoet aan alle eisen. Persoonlijke aanpak primeert.