Over Ons

Bajart Orthopedie & Schoenen is een gevestigde waarde in Bornem en een groeiend bedrijf in Grembergen. Bij Bajart is persoonlijk contact en een luisterend oor een belangrijk begrip dat door het cliënteel zeer gewaardeerd wordt. Met een hart voor voeten legt ons team alle klanten in de watten.

Geschiedenis

In 1996 werd Bajart Orthopedie opgericht door Marius Bajart in Bornem.

In 2010 werd Ludovic Moeyersoons medevennoot, na een opleiding als orthopedisch schoentechnoloog en 7 jaar meegedraaid te hebben in de zaak als medewerker. De krachten van oprichter Marius en Ludovic werden gebundeld om te beantwoorden aan de groeiende vraag naar gespecialiseerd schoeisel. Daarnaast heeft Ludovic zich ook bijgeschoold tot orthopedisch technieker aan Thomas More hogeschool.

In 2018 werd de tweede vestiging in Grembergen geopend door Ludovic en zijn vrouw Katrien, met een groter aanbod comfortschoenen: Bajart Orthopedie & Schoenen was geboren...

In 2020 namen Ludovic Moeyersoons en Katrien Van Lembergen het bedrijf volledig over.

Katrien Ludovic Sterck or

Team

Naast de orthopedisch technologen in de schoentechnologie, Ludovic en Marius, staat er nog een heel team voor u klaar: ateliermedewerkers, administratieve medewerkers...

Dit enthousiast en goed opgeleid team staat klaar om kwaliteitsvolle producten en diensten te leveren. Samen streven we naar de beste service voor iedere klant. Onze persoonlijke aanpak en kwaliteit, onze troef!

20220326 163140