Info voor bedrijven

Wie zijn wij?

Iedereen met of zonder voetklachten kan bij ons terecht voor een oplossing op maat.

Bajart Orthopedie & Schoenen bestaat reeds meer dan 20 jaar in Bornem en opende in 2018 een tweede vestiging te Grembergen. Bajart biedt een totaalconcept voor (moeilijke) voeten aan. We zijn gespecialiseerd in het maken van orthopedische schoenen en steunzolen op maat. Daarnaast hebben we een uitgebreid gamma comfortschoenen, diabetesschoenen en veiligheidsschoenen. Alle schoenen kunnen zowel met eigen steunzolen als zonder steunzolen gedragen worden. Tot slot kan men bij ons terecht voor een loopanalyse, om het persoonlijk stappatroon in kaart te brengen.

Bajart

Wat kunnen wij betekenen op vlak van veiligheidsschoenen?

Wij kunnen uw medewerkers het comfort aanmeten dat ze verdienen, waarmee ze veilig en volgens de voorschriften aan de slag kunnen.

Zoals u weet, worden veiligheidsschoenen opgedeeld in verschillende categorieën (S1, S2, S3, O1, O2, …). Afhankelijk van de categorie bevat de schoen specifieke eigenschappen. Wanneer de binnenzool uit de veiligheidsschoen gehaald wordt en een steunzool in de plaats wordt gelegd, of wanneer er een aanpassing aan de schoen gebeurt, vervalt het CE-certificaat van de schoen en is de medewerker niet meer beveiligd volgens de voorschriften van de Persoonlijke-Beschermingsmiddelen-Verordening (goedgekeurd januari 2016).

Bajart Orthopedie & Schoenen is gespecialiseerd in het aanmeten van veiligheidsschoenen voor mensen met moeilijke voeten. We hebben een uitgebreid kwalitatief gamma in de verschillende categorieën waarbij de schoenen ook in verschillende wijdtematen beschikbaar zijn. Daarnaast beschikken we over de mogelijkheid om een steunzool voor onze veiligheidsschoenen (Bata, Neskrid en Emma) te voorzien, waarbij een CE-certificaat mee wordt afgeleverd. Voor meer dan 50 verschillende merken kunnen we ook een steunzool maken met CE-certificaat (neem gerust vrijblijvend contact op voor meer info omtrent de merken). Daarnaast behoort een ophoging van onze veiligheidsschoenen (Bata en Neskrid) met behoud van het CE-certificaat tot de mogelijkheden. Wanneer confectie-veiligheidsschoenen geen oplossing meer bieden, kunnen er op maat gemaakte veiligheidsschoenen vervaardigd worden.

Knipsel VS

Meer info en/of afspraak?

We zijn steeds bereid om de verschillende mogelijkheden verder te bekijken en uw medewerkers de perfecte veiligheidsschoenen aan te meten.

Voor verdere informatie kan u steeds telefonisch contact opnemen (052 77 01 10 Grembergen - 03 889 08 18 Bornem), een mailtje sturen naar info@bajart-orthopedie.be of eens langskomen in één van onze winkels (graag op afspraak, is steeds vrijblijvend).

Contact